Artés bike t'ofereix una botiga especialitzada en ciclisme i running, tot i que en Dani (propietari) porta molts anys al sector, la botiga és relativament jove fà tres anys varem obrir les portes per oferir la nostra experiència i cuidar al màxim la relació amb els nostres clients oferint-vos un servei de qualitat i confiança.

Per això treballem amb les millors marques en ciclisme i running oferint una gran varietat de productes que us invitem a visitar a la nostre botiga.Botiga Artés Bike

Botiga

Més de 150m2 de botiga on hi trobaràs les bicicletes de carretera, muntanya, infantils, urbanes, elèctriques ideals tant per aquells ciclistes que comencen com per als bikers més exigents i competitius.

També i trobaràs un gran selecció de calçat per la pràctica del running i trail runnning, tèxtil d'hivern o estiu i els complements nutricionals per preparar la competició o ajudar-te a recuperar els músculs després d'un entrenament exigent.

Taller

A Artés Bike tenim un taller amb professionals i especialistes de la bicicleta amb una llarga experiència, arreglem i fem la revisió de la teva bicicleta i te la deixem apunt perquè puguis gaudir-la amb total seguretat.

Serveis que t'oferim:

  • Servei de taller amb cita prèvia.
  • Servei de reparació urgent.
  • Primera revisió gratuïta de la teva bicicleta comprada a Artesbike.
  • Taller Artés Bike    Sortides en grup
    A Artés Bike un cop al mes organitzem sortides en grup per tots els nivells oberts a tothom, amb bicicleta de carretera i també de muntanya, l'Objectiu és divers, per uns sortir entre amics per passar-ho bé i per altres arribar els primers a tot arreu ;).


    Si vols formar part del nostre grup, fes un m'agrada al nostre facebook on anunciem les sortides i reserva la teva plaça, pots fer-ho per facebook o en persona a la botiga.